Tietoa Arvalista

Olemme erikoistuneet täyden palvelun ajoneuvojen leasingiin ja uusiin liikkumisratkaisuihin, ja hallinnoimme 1,4 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti (kesäkuun 2020 lopussa).

Joka päivä yli 7 200 Arvalin työntekijää 30 maassa tarjoaa asiakkaillemme joustavia ratkaisuja saumattomien matkojen ja kestävän kehityksen parantamiseksi, aina suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin yrityksiin ja yksittäisiin kuluttajiin.

Olemme Element-Arval Global Alliancen perustajajäsen ja johtava ajoneuvokantojen hallinnointiin erikoistunut yritys, jolla on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa 53 maassa. Arval perustettiin vuonna 1989, ja sen omistaa kokonaan BNP Paribas. Konsernissa Arval on osa konsernin vähittäispankki- & palveluliiketoimintaa.
  • ARVAL YRITYKSENÄ
Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokannan hallinnan pitkäaikaisin strateginen liittouma ja maailmanlaajuinen suunnannäyttäjä, jolla on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa 53 maassa. BNP Paribasissa Arval kuuluu vähittäispankkitoimintaan.

  • ARVALIN MISSIO
Tehtävämme on tarjota käteviä, tehokkaita ja joustavia autonkäyttöratkaisuja yksityishenkilöille ja kaikenkokoisille yrityksille.

  • ARVALIN LUPAUS
Asiantuntevan neuvonnan sekä nopean ja täsmällisen palvelun ansiosta Arvalin asiakkaat ovat tyytyväisiä. Kaikki mitä teemme, perustuu siihen, että asiakkaista, kuljettajista ja ajoneuvoista todella välitetään.

  • TUOTTEEMME JA PALVELUMME
Arvalin tuotteet ja palvelut on räätälöity asiakkaiden menestyksen mahdollistamiseksi. Tarjoamme täyden valikoiman autokannan leasingtuotteita ja -palveluita.

Pitkäaikaisvuokraus – tunnetaan myös ajoneuvojen leasingina tai yrityssopimusvuokrauksena – on vaivaton tapa vuokrata yrityksen henkilö- ja pakettiautoja 2, 3, 4 tai 5 vuodeksi. Se sopii erinomaisesti paljon kilometrejä ajaville yrityskuljettajille tai työntekijöiden rekrytoinnin ja sitouttamisen välineeksi.

Onko sinulla kysyttävää?

Olemme auki maanantaista perjantaihin 08:00-17:00